Oktatás

Beszámoló a Kamaraerdei KEZDŐ kiscsoportos bútorfestő tanfolyamról

A kiscsoportos tanfolyam első részében az elméleti tudás megszerzése után a gyakorlatban a NAGY ÁTALAKÍTÁS előtt egy ajtótáblát készítettek a résztvevők. Tetszőlegesen választhattak színt munkájuk elkészítéséhez, melyek felületét a végén HH színtelen waxxal zárták.

Ennek elkészülte után az egyik hölgy egy ikeás fellépőt festett át a HH festék Fehér és Alkonyatszürke színével, a másik egy régi, kék zománcfestékkel festett asztalkát hozott, amit szintén az előző színekkel varázsolt újjá. Az asztalka lapját Alkonyatszürke és Meggypiros színekkel stencilezte és a 3 sarokba 1-1 név kezdőbetűjét applikálta fel.

A harmadik hölgy, Adrienn, a Közösségi Ház vezetője egy régi laminált komódot öltöztetett új ruhába. Ekrűvel festette le kétszer, majd dekupázs technikával helyezte fel HH bútorlakk segítségével a szalvétát. Idő hiányában egy kicsit és is besegítettem a festésben. A bútorgombok és a középső stencilminta Meggypirossal lett színezve.

Mindhárom hölgy HH bútorlakkal zárta a felületet.

Nagyon büszke vagyok rájuk, igazán szépen és alaposan dolgoztak! Az új ruhát viselő komód pedig méltó büszkeséggel került vissza eredeti helyére.

Ha kedvet kaptál a bútorfestéshez, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, gyere el és megtanítalak! A bútorfestő és alkotó tanfolyamainkról részletesebb információt ide klikkelve találtok.

Korábbi kiscsoportos workshoppok beszámolóit, képeket blog bejegyzéseinkben, illetve Itt találtok:

https://hhfestek.hu/beszamolo-az-augusztus-25-i-kezdo-butorfesto-oktatasrol/

https://hhfestek.hu/beszamolo-az-augusztus-11-i-halado-butorfesto-workshop-rol/

Szeretettel,
Viki

Vélemény, hozzászólás?