HH festék Shop

2019 áprilisában a saját budapesti üzlet megnyitásával új távlatokat nyitottunk. Üzletünk forgalmas, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található, Budapest 1. kerületében a Mészáros utca 4. szám alatt.

A Déli pályaudvar közelében, az Alkotás utcából és a Mészáros utcából könnyen megközelíthető, a 105-ös és 178-as busz Ág utcai megállójától kb. 2 percre található.  Az Alkotás utcán a 17-es és 61-es villamos megállói, valamint a 139-es, 140-es és a 140A buszok megállói is a közelben helyezkednek el.

Innentől kezdve mind a webáruházban, mind az üzletben igyekszünk minden anyagot és eszközt kínálni, amellyel a hobbi bútorfestés összes igénye kielégíthető:

  • Saját márkás termékeink; 44 féle színű HH Krétafesték, matt és selyemfényű HH Bútorlakk, világos, sötét és barna HH Bútorwax, csúcsminőségű HH tanninblokkoló alapozó és HH tapadást fokozó alapozó, kiváló minőségű HH ecsetek és hengerek.
  • A HH termékeken kívül; 3D és sima stencilek/festősablonok, táblafestékek, metál effektek létrehozásához szükséges anyagok: metál festékek, metál waxok, füstfóliák (arany, ezüst, bronz stb.), 3D-s díszítésekhez szükséges paszták, ragasztók, eszközök, transzferáláshoz gélek, bútorgombok, bútordíszek, illetve a bútorfestés előkészítéséhez csiszoló papírok, maszkoló szalagok, spaklik…

Üzletünk

Az üzlet nyitvatartási ideje:

  • Hétfő, szombat, vasárnap: zárva
  • Kedd, Szerda, Csütörtök: 12:00 – 18:00
  • Péntek: 10:00 – 16:00

HH festék Shop: 1016 Budapest, Mészáros utca 4.

Az üzlet személyes átvevőhelyként is működik. Válaszd ki előre a webáruházban, hogy miket szeretnél vásárolni, utald át előre, mi összerakjuk Neked és visszajelzünk, mikor tudsz érte jönni.

A budapesti HH festék Shop-ban igyekszünk minden anyagot és eszközt kínálni, amellyel a hobbi bútorfestés összes igénye kielégíthető. A webáruházat ebből az üzletből szolgáljuk ki, ezért a webshop teljes készlete itt megtalálható.

hh-festek-shop-terkep