Mint hivatalos HARZO Szakkereskedés, a webáruházunk és az üzletünk kínálatában az összes HARZO termék elérhető.
Boltunkban személyesen tudsz vásárolni és kérdés esetén hozzáértő segítséget is kapsz.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

HARZO-T16 Hídképző Alapozó

2.690 Ft53.290 Ft
Vízbázisú hídképző alapozó. Feladata a különböző felületek hídképzése, hogy növeljük bármilyen fedőfesték tapadását a felületre. Kiváló tapadási képessége miatt alkalmazható: műanyag, üveg, fém, fa, bútorlap, csempe, laminált anyagok, festett zománc, olajfesték és egyéb agresszív anyagokkal (pl. nitro hígítású festékek) kezelt felületek alapozására.
Opciók választása

Harzo Fix Javítótapasz

1.590 Ft2.890 Ft
Vizes bázisú, kevésbé mély felületi egyenetlenségek eltüntetésére szolgál. Közepes szemcsés, finomabb anyag. Stencilezésre és díszlécek ragasztására is alkalmas.
Opciók választása

HARZO Művész Glett

3.190 Ft10.890 Ft
Tökéletesen alkalmas otthonodban trendi dekorfalak, vagy kőhatású felületek kialakítására. Vízzel hígítható, tört fehér színű, de könnyen színezhető, akrilbázisú, közömbös szagú, könnyen felkeverhető előkevert glettanyag. Száradása után jól csiszolható, de nagyon kemény és ellenálló felületet eredményez.
Opciók választása

HARZO Kétkomponensű Vizes Lakk

7.490 Ft48.900 Ft
A Harzo Kétkomponensű Lakk kiválóan alkalmas különböző felületek védelmére a víz és kopás hatásai ellen. Selyem-matt felületet eredményez. A csempefestés, ill. a "folyékony csemperendszer" része.
Opciók választása

HARZO Fal-lazúr Díszítő és Impregnáló Anyag

3.750 Ft39.390 Ft
Áttetsző, színjátékos, márványos, antik hatású felületet képez. Beltérben és kültérben egyaránt használható további díszítés céljából, mosható, tisztítható felületet hoz létre. Színtelen állapotában falvédő impregnálóként alkalmazható olyan helyeken, ahol a falat sokat fogdossák. Festett felületek díszítésére, lambériák, bútorok, egyéb fafelületek díszítésére, védelmére, impregnálására.
Opciók választása

HARZO 3 LOFT Natúr Beton-Kőhatás Díszítő Glett

7.290 Ft38.490 Ft
Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi, beton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott falakon, mennyezeteken. Színezhető, de alapjában tört fehér színű sűrű paszta. Vízzel hígítható, közömbös szagú, jól felkeverhető anyag, beltéri felületekre.
Opciók választása

HARZO Parkettlakk

1.890 Ft34.390 Ft
A vizes bázisú HARZO Parkettlakkal kezelt felület rugalmas, pára és légáteresztő, valamint hosszantartó védelmet, kopásállóságot biztosít. Matt, selyemfényű és fényes változatban kapható.
Opciók választása

HARZO Fényesítő Ápoló

2.190 Ft14.390 Ft
A fényében megkopott, festett vagy lakkozott fa, bútor, parketta, laminált parketta, linóleum valamint zománcfestékkel és egyéb nem nedvszívó festékekkel festett felületeken megújítás, ápolás céljából használható.
Opciók választása

HARZO Color Fedőfesték

4.790 Ft48.890 Ft
A HARZO Color fedőfesték elsősorban a HARZO csempefelújító rendszereihez kifejlesztett vizes bázisú fedőfesték. Selyem-matt fényű. Kül- és beltérben egyaránt, UV stabil.
Opciók választása

Harzo-T16 Speciális Kétkomponensű Hídképző Alapozó

6.790 Ft34.490 Ft
Feladata a nagyon erős hídképzés. A csempefestéshez kifejlesztett hídképző, a fedőfestést és lakkozást megelőzően kell alapozóként alkalmazni. A csempe összes felületén, a nagyobb igénybevételnek kitett járólapokon, a vizesblokkok környékén ad biztonságos alapot.
Opciók választása

HARZO Falazúr Kombó

2.190 Ft7.790 Ft
Vizes bázisú falazúr, amely alkalmas kül- és beltéri nyílászárók, kerítések, lambériák, furnérozott felületek, kerti bútorok, ereszdeszkák és egyéb fa tárgyak felület kezelésére.
Opciók választása

HARZO Power B Speciális Adalék

5.190 Ft24.590 Ft
Hagyományos glettelő és vakoló gipszekhez, csemperagasztókhoz tapadást és rugalmasságot növelő speciális adalék.
Opciók választása

HARZO Diszperziós Mélyalapozó

5.290 Ft21.190 Ft
A HARZO Mélyalapozó a falfelület szívóképességének csökkentésére, a vakolat megerősítésére, valamint foltjavítás után a homogén alap kialakítására szolgál kül- és beltérben egyaránt. A "folyékony csemperendszer" része is.
Opciók választása

Harzo-Fix Hídképző Csempeglett

7.390 Ft33.190 Ft
Csempefelújítás bontás nélkül, vagyis a "folyékony csemperendszer" része. A HARZO Csempeglett hídképző is egyben, öreg, hibás, megunt csempefelületek eltüntetésére lett kifejlesztve. Mindemellett kiválóan alkalmas festés előtti, kisebb, nagyobb hibák kijavítására, valamint, törött virágcserepek, kerámiák kerti díszek restaurálására, megragasztására.
Opciók választása

HARZO-Fix Simító Glett

3.990 Ft25.090 Ft
Ha igazán sima felületet szeretnénk, akkor festés előtt ezt az előre bekevert, prémium simaságú, rugalmas, erős glettanyagot alkalmazzuk!  Beltérben javítás, glettelés, hálóbeágyazás céljából, 0-3 mm vastagságig.
Opciók választása

HARZO Fuga Színalapozó (fehér)

5.690 Ft
A HARZO „Fuga” színalapozó festék a vastagbevonatos csempefelújításoknál ("folyékony csempe" rendszernél) az optikai fugázat színét határozza meg. Feladata a fugák kialakítása előtt a megfelelő alap létrehozása és az optikai fuga színének meghatározása. Valamint a csempe átfestésénél is alkalmazhatjuk az új szín kialakítására.
Opciók választása