Hírek

Ingyenes bútorfestő workshopok a HH Shop-ban!

Nagyon sokat gondolkodtam mivel tudnék Nektek még többet adni, és mivel tudnám a hobbi bútorfestést, és ezáltal a környezetvédelmet is még jobban népszerűsíteni, még több emberhez eljuttatni. Hiszen mi azt mondjuk, hogy ha van egy ronda, de szerkezetileg stabil régi bútorunk, azt ne dobjuk ki és vegyünk helyette újat, hanem fessük át, varázsoljuk újjá és ezáltal kevésbé terheljük a környezetünket is.

Sokszor szembesülök az üzletben azzal, hogy a vevőim azt mondják, hogy ők nem tudnának szépen bútort festeni, ők erre nem képesek… Szeretném ezt a tévhitet eloszlatni és megmutatni Nektek, hogy a hobbi bútorfestés, díszítés egyáltalán nem egy nagy ördöngösség! Mindennek megvan a megfelelő eszköze és technikája, és ezeket alkalmazni igazából nem nehéz feladat.

Az interneten rengeteg videó kering ebben a témában, de mégsem ugyan az egy videó alapján otthon egyedül próbálkozni, mint eljönni egy bútorfestő workshop-ra és élőben, segítséggel kipróbálni az egyes anyagokat, technikákat. Arról nem is beszélve, hogy sokszor ezeken a videókon épp a lényeg nem látszik… 😊

Szeretném, ha ez a tudás még több emberhez eljutna, ezért egy teljesen új workshop koncepciót dolgoztam ki:

Én a bútorfestő workshopokat ajándékba, vagyis INGYEN adom Nektek!

Igen, jól olvassátok, nem kell fizetni értük semmit és semmivel sem fogtok kevesebbet kapni tőlem, mint egyéb, fizetős bútorfestő tanfolyamokon, sőt!

Mint a HH krétafesték forgalmazója, tökéletesen tisztában vagyok a festékeim és egyéb anyagaim összetételével, így pontosan tudom, mit mivel és hogyan kell használni. Melyek azok a bútorok, amelyek könnyűszerrel átfesthetők és melyek azok, amelyek problémásabbak, előkészítést igényelnek, illetve melyek azok, amelyeket nem ajánlatos átfesteni. Igen, mert van ilyen is!

A bútorfestő tanfolyamok anyagait alaposan végiggondolt tematika alapján dolgoztam ki, ha elvégzed az összeset, akkor szinte bármilyen bútorfestési vágyadat meg tudod valósítani. Viszont fel szeretnénk hívni figyelmedet, hogy nem asztalosokat képezünk, csupán a hobbi bútorfestés keretein belül mozgunk.

További előnyök:

  • Mini workshopok
    Ezek az új workshopok nem lesznek maratoni hosszúságúak, vagyis nem szükséges 5-6 órát kiszakítani az életetekből azért, hogy megtanuljátok ezeket a technikákat. Technikától függően 1-2 óra alatt elmondom, megmutatom Nektek, hogy mit hogyan kell csinálni, ezt rögtön meg is csináljátok a segítségemmel egy-egy mintadarabon, és otthonotokban már magabiztos tudással állhattok neki bútorkátok átalakításához.
  • Mindent hazavihetsz
    A workshopon használt anyagokat mind hazavihetitek és otthon friss tudással és az összes szükséges eszköz birtokában azonnal mindent tovább használhattok bútorotok átalakításához, átfestéséhez.
  • Kiscsoportos workshopok
    Itt nem lesztek egyszerre sokan! Ezek a workshopok szigorúan kiscsoportos foglalkozások, vagyis maximum 5 fő vehet részt egyszerre, mert szeretném, ha mindenkire egyaránt oda tudnék figyelni.

AKKOR PONTOSAN HOGYAN IS MŰKÖDIK EZ?

Több termékcsomagot állítottam össze nektek, amelyek tartalmazzák az egyes workshop-okhoz szükséges termékeket. Attól függően, hogy melyik bútorfestési technikát szeretnétek megtanulni, kiválasztjátok és megvásároljátok a workshop csomagot és a foglalkozásokon együtt fogjuk először kibontani és használni ezeket a termékeket. A workshop után mindenki mindent hazavihet és otthon a frissen szerzett tudásával folytathatja az alkotást bútorkáján.

Tehát, a workshopot ajándékba adom, de úgy is fogalmazhatunk, hogy a workshopok ára 100%-ban levásárolható. 😊

A workshop után minden eszközt elmosunk, a használt anyagokat alaposan visszazárjuk, hogy otthonodban minden további nélkül tovább tudd használni őket.
Otthon nem kell azon gondolkodnod, hogy „Hogy is volt? Melyik termékek is kellenek ehhez a technikához?”, hiszen minden szükséges anyagot a begyakorolt „használati utasítással” együtt hazaviszel a workshop után.

…és hogy még tovább tetőzzem!

Minden workshop résztvevő ajándékba kap egy 5% kedvezményt tartalmazó hűségkártyát, amit a workshop után három hónapig a HH festék üzletben (1016 Budapest, Győző u. 5.) és a HH festék webáruházban történő, minden egyes vásárlásnál használhat.

Szeretettel várlak Benneteket workshopjaimon!

Nyugodtan jöhettek úgy is, ha már voltatok bútorfestő tanfolyamon és ismételni szeretnétek! Vagy ha csak szeretnétek egy jó kis alkotó programon résztvenni! Bármennyiszer jöhettek, jelentkezzetek, várok mindenkit szeretettel!

A jelentkezés nagyon egyszerű: az egyes workshop típusokhoz tartozó workshop csomagokat megtaláljátok a webáruházban. Válasszátok ki, hogy melyikre szeretnétek eljönni, tegyétek be a kosárba, menjetek végig a vásárlási folyamaton és már jelentkeztetek is! 😊 Kérlek Benneteket, hogy fizetéskor az előreutalást, vagy az azonnali bankkártyás fizetést válasszátok, mert csak így tudom foglalni a helyeteket.

Az egyes workshopok tartalmát és pontos leírásait ide klikkelve találjátok:

Vélemény, hozzászólás?