Hírek

Újabb budapesti üzletben vásárolhatóak meg a termékeink

Örömmel tudatjuk, hogy egy újabb üzletben, a Budapest 16. kerületében található Flamingó Festékboltban személyesen is megvásárolhatóak termékeink. Természetesen a HH Vintage Krétafestékek mellett, a HH Selyemfényű Bútorlakkok és a HH Bútorwax-ok is elérhetőek.

Itt megtekinthetők a HH Vintage Krétafesték egyes színei felfestve waxolt, illetve lakkozott verziókban. Ez nagyban segíti vásárlóinkat a megfelelő szín kiválasztásában, illetve megtekinthető/megtapintható a waxolt és a bútorlakkozott felület közötti különbség.

 

Valamint, az üzletben megtudjátok nézni a Viki által készített (reklám)táblát és egy megfestett laminált bútorlapot, amelyek a kezdő, illetve haladó bútorfestő oktatásainkon tanított technikákkal lettek elkészítve (transzferálás, kétféle antikolási technika, 3D díszítő és layered paint technika).

 

 


Az üzletbe rendszeresen fogunk termékeket szállítani, viszont mielőtt odamentek érdemes felhívni a boltot, hogy az általatok kiválasztott HH festék termékből van-e náluk készleten. Ha nincs, akkor le tudjátok adni a megrendelést, ami a legközelebbi szállítás után elérhető lesz.

 

Flamingó Festékbolt elérhetősége:

1163 Budapest, Thököly út 3. (a Sashalmi piac mellett)

Telefon: 1 247-8707

E-mail: info@flamingofestek.hu

https://www.flamingofestek.hu/

 

Várunk mindenkit szeretettel!

Kellemes vásárlást és bútorfestegetést kívánok! 🙂

Kriszti

2 thoughts on “Újabb budapesti üzletben vásárolhatóak meg a termékeink

  1. Szabó Viktoria szerint:

    Tisztelt Festék bolt!
    Kérem legyen a segítségemre, keresek olyan festéket ami a vintage paint szinenek megfelelő : Warm latte, vintage crem es mennyibe kerul ez önöknél, mekkora kiszerelésben kapható? Egy fenyő éjjeli szekrényt szeretnek átfesteni kell ezen festeknek alá lazurt vagy valami alapozó? Vissza szeretnem koptatni.
    Vádolni vagy színtelen lak kötni ajánlatos a végen?
    Megtisztelő válaszát előre is nagyon koszonom!
    Választol függően felkeresnem az üzletünket:))))
    Üdvözlettel: Szabó Viktoria

    1. Horváth Krisztina szerint:

      Kedves Viktória! Sajnos nem ismerem a vintage paint színeit. A viszonteladói üzleteinkben megtalálható az összes HH Vintage Krétafesték szín felfestve mintákra. Ezeket tudná megnézni élőben, esetleg összehasonlítani a vintage paint festék színeivel.ezen a honlapon a webáruházunkban megtalálja az összes termékünk árát (100 ml 1290 Ft, 500 ml 3990 Ft). A HH festék felfestése előtt nem szükséges a felület alapozása. A végén mindenképpen waxolni vagy lakkozni szükséges a felületet. Javaslom, hogy olvassa el itt a Felhasználási útmutatót, abban minden fontos információt megtalál. Köszönöm az érdeklődését!

Vélemény, hozzászólás?