Fontos tudnivalók

• A honlapon webáruház található, amelynek segítségével tudja leadni megrendelését.

• A termékek postázása hetente többször történik. Az előre fizetéses megrendelések ellenértékének beérkezése után a futár a csomagot szállítási címtől függően az elkövetkező 1-6 munkanapon belül leszállítja. Utánvétes megrendelések esetén a megrendelést követően 1-6 munkanapon belül kézbesítésre a csomagot. Ettől eltérő esetekben értesítjük vásárlónkat.

• Amennyiben elnyeri tetszését valamelyik termék és arról további információt szeretne kérni, készséggel állunk rendelkezésére, a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén.

 

Fizetési lehetőségek a webáruházban:

Házhozszállításnál: előre utalással, a honlapon előre bankkártyával (Barion) ill. a futárnál utánvéttel (kp vagy bankkártya) lehetséges.

Csomagpontra történő szállításnál: előre utalással, a honlapon bankkártyával (Barion), illetve a kiválasztott csomagponttól függ, hogy az utánvételnél csak kp-vel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. Amikor a rendeléskor kiválasztod a csomagpontot, a fizetési lehetőség mindegyik pont esetében fel van tüntetve.

• Fizetés átutalással:

Átutalás esetében az áru ellenértékének 100 %- a a szállítási költséggel együtt a megrendelés visszaigazolása után előre fizetendő, a visszaigazolásban szereplő bankszámla számra. A megrendelt áru átvétele, illetve postázása csak az ellenérték beérkezését követően lehetséges.

• Fizetés bankkártyával a honlapon (Barion):

Bankkártyával történő fizetés esetében a megrendelés ellenértékének 100 %- a a szállítási költséggel együtt a megrendeléskor fizetendő. A megrendelt áru átvétele, illetve postázása csak az ellenérték beérkezését követően lehetséges.

• Fizetés utánvéttel:

Házhozszállításnál és utánvéttel történő fizetéskor az áru ellenértékének 100 %- át a szállítási és utánvét díjjal  együtt a futárnak kell kifizetni a csomag átvételekor.

Csomagponton történő és utánvételes átvétel esetén az áru ellenértékének 100 %- át a szállítási és utánvét díjjal  együtt a csomagponton szükséges kifizetni a csomag átvételekor.

A webáruházas megrendeléseket Horváth Krisztina Ilona EV. szolgálja ki, ő számláz a megrendelőnek és a megrendelés ellenértéke is hozzá érkezik.

A webáruházban vásárolt termékek átvételének helye:

Az megrendelt termékek átvétele történhet:

• Budapesten személyesen:

  • A HH festék Shop-ban nyitvatartási időben: 1016 Budapest, Mészáros utca 4.
  • Ha a kapcsolat menüpontban található viszonteladó üzleteinkben szeretné átvenni a termékeket, akkor a kiválasztott üzlettel szükséges felvenni a kapcsolatot, náluk leadni a megrendelést és egyeztetni az átvételt.

• Futáros kézbesítés útján, házhoz- vagy csomagpontra történő szállítással:

Futárral történő szállítás esetén a futár költsége a megrendelőt terheli.

 

A küldeményeinket a GLS alvállalkozója, a Post Solutions Kft. szállítja ki a megrendelőknek.

1215 Budapest, Popieluszko u.23.

Tel: +36-70-410-7777

honlap: www.bestposta.hu

e-mail: office@bestposta.hu

 

Viszonteladóinknál személyesen tud vásárolni.