Workshopok

Beszámoló a KEZDŐ bútorfestő workshop-ról

Remek kis csapat jött össze tegnap a HH Shopban, a Kezdő bútorfestő workshopon; ismét egy nagyon jó, kreatív, barátias hangulatú tanfolyamon vagyunk túl. ❤️
Nagy köszönet az 5 résztvevő hölgynek, akik lelkesedésükkel, alkotóvágyukkal fokozták a hangulatot.
Külön köszönet a kedves és pozitív visszajelzésekért és ajánlásokért!

…hogy miről szólt a KEZDŐ bútorfestő workshop?

A résztvevők az elméleti alapok elsajátítása után otthon dekor táblákon begyakorolhatták a különböző antikolási technikákat, transzferálást, stencilezést, dekupázsolást, majd a felületzárást waxolással ill. lakkozással.
Kipróbálhatták a tanfolyamhoz kapcsolódó, a HH Shop-ban található termékeket , ill. szabadon választhattak a 100%-ban magyar, kiváló minőségű HH Vintage Krétafesték 49 féle színe közül kisbútoruk átfestéséhez.
Természetesen a tanfolyamon készített tárgyakat mindenki hazavihette egy 3 hónapig érvényes 5%-os kedvezményt biztosító hűségkártya kíséretében.

…Miért érdemes hozzánk jönni bútorfestő tanfolyamra, vagyis miben vagyunk mi mások, mint mások? ????

– mert mi a HH Shop-ban kiscsoportos foglalkozásokat tartunk, vagyis workshop típustól függően a maximális létszám 4-6 fő: számunkra fontos, hogy mindenkire kellő figyelem jusson! ?

– mert mi nem csak bútorokat festünk, hanem a bútorok átvarázsolásához szükséges termékeket is fejlesztünk, forgalmazunk, ezért kellő ismerettel rendelkezünk az összes anyag tekintetében. ?

– A HH Shop bútorfestő oktatója mind a bútorfestés, mind az oktatások terén rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, túl van már több száz bútor átfestésén, rengeteg kis- és nagylétszámú bútorfestő tanfolyam, csapatépítő tréning vezetésén. Mindemelett – ahogy a résztvevők visszajelzései is bizonyítják, – rendkívül kedves, segítőkész és türelmes.

– A tanfolyamon résztvevők egy 5%-os kedvezményt tartalmazó hűségkártyát kapnak ajándékba, amely 3 hónapig, korlátlan számú vásárláskor használható a HH Shop-ban ill. a webáruházban.

– Az egyes bútorfestő tanfolyamok anyagait alaposan végiggondolt tematika alapján dolgoztuk ki, ha elvégzed az összeset, akkor szinte bármilyen bútorfestési vágyadat meg tudod valósítani.

– Számunkra fontos a környezetvédelem, és a „hazai” támogatása; Az összes saját márkás HH festék termék (krétafestékek, lakkok, waxok, ecsetek stb.) Magyarországon készül, és a HH Shop-ban található egyéb termékek kiválasztásánál is igyekszünk minél inkább hazai termékeket választani.

A legközelebbi Kezdő bútorfestő tanfolyamok időpontjai, amelyekre még vannak szabad helyek:
?2019. szeptember 22. vasárnap, 10:00 – 15:00
?2019. szeptember 27. péntek, 10:00 – 15:00
?2019. szeptember 28. szombat, 10:00 – 15:00

Jelentkezzetek minél előbb, mert a helyek rohamosan betelnek!

Az összes bútorfestő tanfolyamunk részletes leírását itt találjátok: https://hhfestek.hu/workshop/

Bővebb információ, jelentkezés: info@hhfestek.hu,

Várunk mindenkit szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?