Kik vagyunk Mi?

HH FESTÉK MEGSZÜLETÉSE
Az egész egy csúnya színű, laminált konyhabútorral kezdődött, amit sajnáltam volna kidobni… Végül nem is dobtam ki, hanem hosszas kutakodás, kérdezősködés, keresgélés után pár hónap múlva már a saját krétafestékemmel festettem át….

Eredetileg közgazdász vagyok, két kisgyermek édesanyja. Gyermekeim és a HH Festék születése előtt multinacionális cégek marketing területén dolgoztam.

Szeretek alkotni és utálok pazarolni, ezért jó érzéssel tölt el, ha valamit, amit sokan már kidobnának a kukába, újjávarázsolok, újraélesztek, újrahasznosítok.

A mai fogyasztói társadalomban sajnos még mindig az a “divat”, hogy ha valamit megunsz, elhasználsz, tönkremegy, dobd ki és vegyél helyette újat. Pedig mindannyian ismerjük e felfogás környezetkárosító hatását, mégis ennek jegyében folyik továbbra is a termelés és sajnos a fogyasztás is…

Ezzel ellentétben, én azt mondom: Ne dobd ki, hanem javítsd ki, fesd át, készíts belőle egyedit és megismételhetetlent!!!

Horváth Krisztina
(Hobbi Bútorfestő, HH festék tulajdonos)

Hazai és környezetbarát

A HH termékek nem csak küldetésükben hanem anyagukban is környezetbarát termékek. Sem a HH Krétafestékek, sem a HH alapozók és bútorlakkok nem tartalmaznak illékony szerves anyagokat, ólmot, nem mérgezőek.

Az összes HH termék a festékektől az alapozókon át, egészen az ecsetekig Magyarországon készül, így az országokon átívelő szállításokkal sem terheljük a környezetet.

A környezetvédelmi szempontok mellett, amikor alkotunk, az elme működésének egy olyan állapotába juthatunk el, amely képessé tesz, hogy csak is arra az egy dologra figyeljünk, amit éppen csinálunk, ebben teljesen elmerülünk, feloldódunk, ezáltal örömmel töltődünk fel, minden más gond és probléma eltörpül mellette. Igen, ez az a teljes kikapcsolódás, az ún. flow élmény!

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan vállalkozást hívhattunk életre mely egyben környezetkímélő és hazai.

A HH FESTÉK VÁLLALKOZÁSRÓL

A HH Festék egy 100%-osan magyar vállalkozás, az összes HH termék magyarországi gyártású.

2015-ben kezdtem. Festékgyárakkal illetve több vegyésszel együtt dolgozva terméktesztek és vásárlói visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztettünk, változtattunk a receptúrákon, mire végre eljutottunk a lehető legjobb végkifejletekhez. Persze sosincs vége, hiszen mindig előjövünk újabb és újabb termékekkel, amelyeket a vásárlóink igényei szerint fejlesztünk, alakítunk.

Jelenleg 48 féle színű, kiváló minőségű, és egyedülálló módon ILLATOS krétafesték, háromféle viasz, háromféle vizes bázisú bútorlakk és tanninblokkoló alapozó segítenek vásárlóinknak megújítani és helyreállítani a bútoraikat.

2019 áprilisában a saját budapesti üzlet megnyitásával új távlatokat nyitottam.
Innentől kezdve mind a webáruházban, mind az üzletben a saját márkás HH termékeken kívül igyekszem minden olyan egyéb anyagokat és eszközöket is kínálni, amellyel a hobbi bútorfestés minden igénye kielégíthető.

A HH festék Shop Budapest 1. kerületében, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, a 1016 Budapest, Mészáros utca 4. szám alatt található.  Az üzlet pár perce van a 178-as és a 105-ös busz megállóitól.

A workshopokról

A hobbi bútorfestés kellékeinek forgalmazásán kívül barátias hangulatú, kreatív bútorfestő workshopokat is tartunk, ahol a résztvevők játszva sajátítják el az egyes bútorfestési és díszítési technikákat.

A piacon egyedülálló módon lehetőség van ingyenes workshopon is részt venni. Ezek maximum két órás és szigorúan kiscsoportos foglalkozások.

Kezdőként és haladóként is érdemes részt venni bútorfestő foglalkozásainkon, mert itt magabiztos tudást szerezhetsz és utána még bátrabban nekiállhatsz otthon bútoraid átvarázsolásához. Viszont fel szeretnénk hívni figyelmedet, hogy nem asztalosokat képezünk, csupán a hobbi bútorfestés keretein belül mozgunk.

bútorfestő_workshopok