Workshopok

Az INGYENES Bútorfestés alaptechnikák II-es workshop-ról

Ez a workshopomon tartalmazza a legnagyobb tudásanyagot, ezért különösen érdemes részt venni.

De mit jelent az, hogy ingyenes?

Röviden fogalmazva:
Minden workshophoz tartozik egy termékcsomag, amelynek a tartalmát használjuk a foglalkozáson. A workshop után még bőven marad ezekből a termékekből, amelyeket mindenki hazavihet és a frissen szerzett tudásával otthon átfestheti bútorát. A workshop résztvevőinek csak a csomagot kell megvásárolniuk, a tudást ajándékba kapják. Részletesebben ide klikkelve olvashatsz erről.

Jelenleg hatféle ingyenes bútorfestő worshopot tartok, amelyek nem épülnek egymásra, tehát nem feltétele egyiknél sem valamelyik másik elvégzése. Aszerint válassz workshopot, hogy melyik bútorfestési technikák érdekelnek. Ezek a foglalkozások általában 2 óra hosszúak, és a hajszárítódon kívül semmi mást nem szükséges hoznod magaddal.

A workshopjaim nem csak a „tanulásról” szólnak, hanem szórakoztatóak és ezáltal kikapcsolódást is nyújtanak. – Legalábbis ezt szokták mondani a résztvevők utána. 🙂

Tehát akkor is érdemes eljönnöd, ha szeretnél egy picit kikapcsolódni, feltöltődni, jól érezni magad a többiekkel (vagy a barátoddal), és mindezt egy alkotó, kreatív foglalkozáson tennéd.

A Bútorfestés alaptechnikák II. workshop azért ezt a nevet kapta, mert ezek még mindig az alapok. Egyetlen foglalkozásba nem fért volna bele az összes alaptechnika, mert az megduplázta volna mind az időtartamot, mind a termékcsomag értékét. Ezért az alaptechnikákat két részre osztottam, és így született meg a Bútorfestés alaptechnikák I-es és II-es mini workshop.

Ahogy a bevezetőben említettem, ez a workshop tartalmazza a legtöbb technikát, ezért gyakran előfordul, hogy túl is szaladunk a két órán. Persze ez nekem nem gond, nem szoktam senkit sem hazaküldeni, mindenki nyugodtan befejezheti a tábláit.

Ezen a foglalkozáson három deszkán gyakoroljuk be az egyes bútorfestés technikákat.

Az első deszkán a 3D mintázást, festést, majd a világos és sötét waxokkal történő antikolást tanuljuk meg. A másikon az ombre, vagyis a színátmenetes technikát gyakoroljuk, a harmadik, kisebb fa deszkán pedig a visszacsiszolásos antikolást, és egy kis stencilezést tanulunk.

Erre a workshopra ide klikkelve tudsz jelentkezni.

Bővebb infó és jelentkezés a workshopra itt!

Vélemény, hozzászólás?