Itt találhatók a „folyékony csemperendszerhez”, illetve a csempe átfestéséhez tartozó hídképzők, illetve a falfestéshez és a parketta lakkozáshoz szükséges alapozók.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

HARZO-T16 Hídképző Alapozó

3.590 Ft53.290 Ft
Vízbázisú hídképző alapozó. Feladata a különböző felületek hídképzése, hogy növeljük bármilyen fedőfesték tapadását a felületre. Kiváló tapadási képessége miatt alkalmazható: műanyag, üveg, fém, fa, bútorlap, csempe, laminált anyagok, festett zománc, olajfesték és egyéb agresszív anyagokkal (pl. nitro hígítású festékek) kezelt felületek alapozására.
Opciók választása

Harzo-T16 Speciális Kétkomponensű Hídképző Alapozó

6.790 Ft34.490 Ft
Feladata a nagyon erős hídképzés. A csempefestéshez kifejlesztett hídképző, a fedőfestést és lakkozást megelőzően kell alapozóként alkalmazni. A csempe összes felületén, a nagyobb igénybevételnek kitett járólapokon, a vizesblokkok környékén ad biztonságos alapot.
Opciók választása

HARZO Diszperziós Mélyalapozó

5.290 Ft21.190 Ft
A HARZO Mélyalapozó a falfelület szívóképességének csökkentésére, a vakolat megerősítésére, valamint foltjavítás után a homogén alap kialakítására szolgál kül- és beltérben egyaránt. A "folyékony csemperendszer" része is.
Opciók választása

HARZO Fuga Színalapozó (fehér)

8.290 Ft11.690 Ft
A HARZO „Fuga” színalapozó festék a vastagbevonatos csempefelújításoknál ("folyékony csempe" rendszernél) az optikai fugázat színét határozza meg. Feladata a fugák kialakítása előtt a megfelelő alap létrehozása és az optikai fuga színének meghatározása. Valamint a csempe átfestésénél is alkalmazhatjuk az új szín kialakítására.
Opciók választása

HARZO Parkettlakk Alapozó

6.090 Ft28.290 Ft
Vizes bázisú alapozó parkettákra és egyéb natúr fa alapokra kül- és beltérben egyaránt. Fenyő- és lombos faanyagok kékpenész- és farontó gombák elleni tartós védelmére szolgál.
Opciók választása