Mind a(z) 8 találat megjelenítve

HARZO Color Fedőfesték

4.790 Ft48.890 Ft
A HARZO Color fedőfesték elsősorban a HARZO csempefelújító rendszereihez kifejlesztett vizes bázisú fedőfesték. Selyem-matt fényű. Kül- és beltérben egyaránt, UV stabil.
Opciók választása

HARZO Fényesítő Ápoló

2.190 Ft14.390 Ft
A fényében megkopott, festett vagy lakkozott fa, bútor, parketta, laminált parketta, linóleum valamint zománcfestékkel és egyéb nem nedvszívó festékekkel festett felületeken megújítás, ápolás céljából használható.
Opciók választása

HARZO 3 Struktúr Bevonat

8.190 Ft29.690 Ft
A HARZO 3 Struktúr Bevonat (vagy falbevonó festék) egy vizes bázisú, tejföl sűrűségű lágy massza. Három különböző feladatra képes egyszeri felhordással: takar, színez és textúrát képez. Könnyed, puha tulajdonsága lehetővé teszi a különféle dekorációs megoldásokat, falon, padlón, mennyezeten, de bármilyen fogadóképes felületen, mint pl. a csempe, üveg kerámia, stb.
Opciók választása

HARZO Kontakt Fedőfesték

2.290 Ft18.290 Ft
A HARZO Kontakt Fedőfesték egy vizes bázisú, színezhető festék, olyan mint egy falfesték, de ezzel nem lehet annyira finom felületet létrehozni.
Opciók választása

HARZO Tiredi Antik Festék

2.990 Ft6.790 Ft
A HARZO Tiredi Antik Festék egy sűrűbb festék, igényes, dekoratív, időt álló tulajdonságai miatt kiválóan alkalmazható beltéri falfelületeinek megvédése, márványozása, díszítése céljából. Alkalmazása történhet a szokásos márványozáshoz használt technikákkal, kézmozdulatokkal, továbbá a legtöbb díszítési eljárással, szerszámokkal alakítható ki tükörsima vagy enyhén rusztikus, mechanikai fényű vagy matt felület.
Opciók választása

HARZO Kristály Struktúr bevonat

13.690 Ft37.590 Ft
A HARZO Kristály Struktúr bevonat egy olyan vízbázisú masszaagyag, amely jelentősen nagyobb szemcseszerkezettel bír, mint a HARZO 3, vagy a HARZO 3 Plussz. Alkalmazásával robosztus, energikusabb felületek képezhetők. Ilyen pl. a fakéreg mintázat, de egyéb, a fantáziánkat megmozgató textúrák is kialakíthatók belőle.
Opciók választása

HARZO Fuga Színalapozó (fehér)

8.290 Ft11.690 Ft
A HARZO „Fuga” színalapozó festék a vastagbevonatos csempefelújításoknál ("folyékony csempe" rendszernél) az optikai fugázat színét határozza meg. Feladata a fugák kialakítása előtt a megfelelő alap létrehozása és az optikai fuga színének meghatározása. Valamint a csempe átfestésénél is alkalmazhatjuk az új szín kialakítására.
Opciók választása

HARZO 3 Plusz Struktúr Bevonat

13.790 Ft
A HARZO 3 Struktúr bevonat egy vizes bázisú, tejföl sűrűségű lágy massza, illata a diszperziós falfestékekre emlékeztet. Könnyed, puha tulajdonsága lehetővé teszi a különféle dekorációs megoldásokat, falon, padlón, mennyezeten, de bármilyen fogadóképes felületen, mint pl. a csempe, üveg kerámia, stb. Hasonló a Harzo 3 Struktúr bevonathoz, de dúsabb, szemcsésebb anyagösszetétele miatt karakteresebb mintázatokat érhetünk el vele.
Opciók választása