Mind a(z) 8 találat megjelenítve

HARZO Color Fedőfesték

4.790 Ft48.890 Ft
A HARZO Color fedőfesték elsősorban a HARZO csempefelújító rendszereihez kifejlesztett vizes bázisú fedőfesték. Selyem-matt fényű. Kül- és beltérben egyaránt, UV stabil.
Opciók választása

HARZO Fényesítő Ápoló

2.190 Ft14.390 Ft
A fényében megkopott, festett vagy lakkozott fa, bútor, parketta, laminált parketta, linóleum valamint zománcfestékkel és egyéb nem nedvszívó festékekkel festett felületeken megújítás, ápolás céljából használható.
Opciók választása

HARZO Kontakt Fedőfesték

2.290 Ft18.290 Ft
A HARZO Kontakt Fedőfesték egy vizes bázisú, színezhető festék, olyan mint egy falfesték, de ezzel nem lehet annyira finom felületet létrehozni.
Opciók választása

HARZO Tiredi Antik Festék

2.990 Ft6.790 Ft
A HARZO Tiredi Antik Festék egy sűrűbb festék, igényes, dekoratív, időt álló tulajdonságai miatt kiválóan alkalmazható beltéri falfelületeinek megvédése, márványozása, díszítése céljából. Alkalmazása történhet a szokásos márványozáshoz használt technikákkal, kézmozdulatokkal, továbbá a legtöbb díszítési eljárással, szerszámokkal alakítható ki tükörsima vagy enyhén rusztikus, mechanikai fényű vagy matt felület.
Opciók választása

HARZO Kristály Struktúr bevonat

13.690 Ft37.590 Ft
A HARZO Kristály Struktúr bevonat egy olyan vízbázisú masszaagyag, amely jelentősen nagyobb szemcseszerkezettel bír, mint a HARZO 3, vagy a HARZO 3 Plussz. Alkalmazásával robosztus, energikusabb felületek képezhetők. Ilyen pl. a fakéreg mintázat, de egyéb, a fantáziánkat megmozgató textúrák is kialakíthatók belőle.
Opciók választása

HARZO 3 Struktúr Bevonat

8.190 Ft29.690 Ft
A HARZO 3 Struktúr Bevonat (vagy falbevonó festék) egy vizes bázisú, tejföl sűrűségű lágy massza. Három különböző feladatra képes egyszeri felhordással: takar, színez és textúrát képez. Könnyed, puha tulajdonsága lehetővé teszi a különféle dekorációs megoldásokat, falon, padlón, mennyezeten, de bármilyen fogadóképes felületen, mint pl. a csempe, üveg kerámia, stb.
Opciók választása

HARZO 3 Plusz Struktúr Bevonat

13.790 Ft
A HARZO 3 Struktúr bevonat egy vizes bázisú, tejföl sűrűségű lágy massza, illata a diszperziós falfestékekre emlékeztet. Könnyed, puha tulajdonsága lehetővé teszi a különféle dekorációs megoldásokat, falon, padlón, mennyezeten, de bármilyen fogadóképes felületen, mint pl. a csempe, üveg kerámia, stb. Hasonló a Harzo 3 Struktúr bevonathoz, de dúsabb, szemcsésebb anyagösszetétele miatt karakteresebb mintázatokat érhetünk el vele.
Opciók választása

HARZO Fuga Színalapozó (fehér)

8.290 Ft11.690 Ft
A HARZO „Fuga” színalapozó festék a vastagbevonatos csempefelújításoknál ("folyékony csempe" rendszernél) az optikai fugázat színét határozza meg. Feladata a fugák kialakítása előtt a megfelelő alap létrehozása és az optikai fuga színének meghatározása. Valamint a csempe átfestésénél is alkalmazhatjuk az új szín kialakítására.
Opciók választása