Így csináld!, Inspirációk, Termékek, Workshopok

Videó a képtranszferálásról

Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatom Neked, hogy hogyan és milyen anyagokkal tudod rávarázsolni kedvenc festményedet vagy képedet a bútorodra.

A pandémia okozta korlátozások miatt sajnos nem lehet több fős workshopokat tartani, így a nagy érdeklődés ellenére sem tudtok sokan eljutni hozzám. Ezt a helyzetet szerettem volna orvosolni, ezért készítettem egy videót az egyik legnépszerűbb bútorfestési technikáról, a képtranszferálásról. A videó a pittorico technikát is megmutatja, hisz ez szorosan kapcsolódik a témához. A videó tartalmazza a technikához szükséges összes anyagot, és bemutatja a folyamatot is. Innentől kezdve, már csak rajtatok múlik, hogy milyen képet, és hogy hová visztek fel. 🙂

A felvétel az egyik mini képtranszfer workshopomon készült, ahol a segítségemmel Kati életében először próbálta ki ezt a technikát. Látjátok? Nem egy nagy ördöngősség, elsőre is tökéletesen sikerült neki a képátvitel.

A webáruházban megtaláljátok az összes szükséges anyagot és eszközt, így a videó alapján Ti is ki tudjátok próbálni otthon:

  1. Vásárold meg, a szuper minőségű HH Képtranszfer gélt!
  2. Válaszd ki a transzferálandó képhez leginkább passzoló HH Krétafesték színeket, mindegyik színből már 25 ml-es kiszerelést is tudsz vásárolni.
  3. Szükséged lesz ecsetekre a festéshez, a pittorico technikához és a végén a lakkozáshoz is.

Ha még több információt szeretnél a kapni erről a festési technikáról, akkor olvasd el korábbi bejegyzésemet, amiben részletesen leírtam, hogyan készült a házikós kiskomódom, amelyet élőben a HH festék shop-ban is megtekinthetsz.

Sok sikert kívánok!

A videó indításához klikk a képre:

 

Vélemény, hozzászólás?