Hírek

A 2022-es év színe a Very Peri

2022 év színe

A Pantone, mint minden évre, 2022-re is meghatározta az év színét, amely nem más, mint a Very Peri. A koronavírus-járvány miatt rengeteg kihívással kellett az embereknek szembenéznie, és még mindig nem lehet tudni, mit hoz majd a jövő. Ez egy enyhén lilába hajló kék szín, amely a hivatalos megfogalmazásuk szerint a kék állandó nyugalmát a piros energiájával ötvözi. A Very Peri a legboldogabb és a legmelegebb az összes kék árnyalat közül, a piros árnyalat miatt a megújulás megerősítő érzését kelti. A 2022-es év színe tehát összességében egy szebb jövőt szimbolizál.
A Pantone cég a Very Peri szín választásával arra törekszik, hogy reagáljon az aktuális élethelyzetre, a globális folyamatokra.

A HH festék 48 színe között is találhatunk hasonló árnyalatokat, amelyekkel ezt a hangulatot becsepészhetjük otthonunkba. Minden esetre, én nem igazán szeretem teljes mértékben követni a trendeket, inkább az alapján választom ki a színeket, bútorokat, tárgyakat magam körül, amelyek a legjobb érzéssel töltenek fel, vagyis amik közt a legjobban érzem magam. Az otthonunkban a bútoraink, a falaink színei tükrözhetik az egyéniségünket, egyfajta önkifejezés. Ezért én azt javaslom mindenkinek, hogy egy-egy szín kiválasztásánál ne feltétlenül csak a trendeket vegyek figyelembe, hanem figyelje meg önmagát, hogy melyik az, amelyik a legjobb érzéssel tölti el, amikor ránéz.

Hasonló HH krétafesték árnyalatok: Budapest kék, Santorini kék, Vintage levendula, Petrol kék…

Vélemény, hozzászólás?