Hírek, Termékek

ÚJ TERMÉKEK!!! :)

HH Matt Bútorlakk és HH Záró-alapozó!

Nagy örömömre szolgál ismét két új fejlesztésünket bemutatni, amely nem más mint a HH Matt Bútorlakk és a HH Záró-alapozó.

A nagy sikerű HH Selyemfényű Bútorlakk mellett mostantól elérhető a HH Matt Bútorlakk is! A HH Selyemfényű Bútorlakkokkal azonos kiszerelésekben és árakon vásárolhatóak meg. Elérhető a webáruházban és a HH festék Shopban is (1011 Budapest, Mária tér 3.)!

A HH Záróalapozót a krétafesték felvitele előtt ajánlott használni a csersavtartalomban gazdag, vagy korábban pácolt (lazúrozott), vagy egyéb módon színezett felületeken. Használatával záró réteget képez, így elkerülhetők a tannin (csersav) illetve egyéb színezők átoldódása.
Használatával hidat is képez, vagyis elősegíti a krétafesték jobb tapadását a felülethez.

Alapozás előtt a felületeket nem szükséges megcsiszolni, csupán portalanítani, vagy zsírtalanítani. Használat előtt alaposan fel kell keverni, ecsettel vagy hengerrel vihető fel, egy rétegben. 40 perc után érintésszáraz, de a teljes száradása 12-24 óra.
Átlátszó felületet képez, ezért ha visszacsiszoljuk az erre ráfestett krétafestéket, akkor előtűnik az eredeti felület színe.

Az HH Záróalapozó használata és száradása után csiszolás nélkül felvihető a HH Vintage Krétafesték a felületre.

Alkalmazható fa, fém, üveg, cserép, kerámia, porcelán, műanyag felületeken.

100 ml és 500 ml-es kiszerelésben, 1450 Ft illetve 4390 Ft-os fogyasztói áron.
Elérhető a webáruházban és a HH festék Shopban is (1011 Budapest, Mária tér 3.)!

Vélemény, hozzászólás?