Hírek, Termékek

Megújultak a HH Bútorlakkok

FEJLESZTETTÜNK!!!
Örömmel tudatom, hogy a HH Bútorlakkokat még jobbá tettük!
Számomra a legfontosabb a vásárlóim elégedettsége, akikért nyughatatlanul mindig megéri magasabbra tenni a lécet.
A visszajelzéseitek és a véleményetek alapján fejlesztettünk mind a matt, mind a selyemfényű bútorlakkjainkon.

Az új HH Selyemfényű Bútorlakkal jóval egyszerűbb csíkmentes felületet elérni, strapabíróbb végeredményt biztosít és ennek tetejébe még UV-álló, bel- és kültérre is alkalmazható!
Használatával áttetsző védőfilmet hozunk létre, amely elmélyíti, kiemeli a festett felület színét. Alkalmazhatjuk natúr fára is, így látszani engedi a fa felületének természetes erezetét. Rugalmas bevonatot képez, így követi a fa természetes mozgását, nem reped meg, nem pereg le, védi a fát az időjárás hatásaitól. A megszilárdult bevonat nyálnak, víznek, háztartási tisztítószereknek ellenáll, így nem veszélyezteti gyermekeink egészségét.

Az új HH Matt Bútorlakk szintén könnyebben, csíkmentesen felvihető a felületre. Még mattabb hatást biztosít a korábbinál és a strapabírása is nagyobb! Ásványi felületek (tégla, kő, vakolat, beton, cserép) valamint tapéta, egyéb papír, gipszkarton lakkjellegű bevonására is alkalmazható. Csúszásmentes gresslap takaríthatóvá tehető használatával.

Nem csak receptúrájukban, hanem csomagolásukban is változtak, 700 ml-es és 110 ml-es kiszerelésben kaphatók!
Elérhetőek a webáruházban: https://hhfestek.hu/webaruhaz/ , személyesen a HH festék Shop-ban: 1016 Budapest, Mészáros utca 4., és a viszonteladóknál.

Próbáljátok ki Ti is, 2021. december 10-ig most bevezető akciós áron!
A 700 ml-es kiszerelés 6390 ft helyett 5990 Ft,
a 110 ml-es 1890 Ft helyett 1590 Ft.

Vélemény, hozzászólás?