MEGCSINÁLJUK NEKED!

A termékek forgalmazása mellett megbízásra elvállalunk bútorfestést is, ezáltal megvalósítva nem csak a magunk, hanem megbízóink álmait is.

Ha szeretnéd, hogy mi fessük meg Neked bútorodat úgy, ahogy Te megálmodtad, ennek sincs akadálya! Jelentkezz nálunk, és mi megcsináljuk!

Ha bútorod nagyobb méretű, vagy a lakásodba van beépítve, akkor szívesen házhoz megyünk. Bútorfestés árajánlatunkat a jobboldali űrlap kitöltésével kérheted.

Add meg a lefestendő bútor pontos méreteit, küldj képet róla, amin látszik az anyaga, formája, és küldj egy inspirációs képet, vagy írd le pontosan, hogy milyennek álmodtad meg! Ha szeretnéd, hogy házhoz menjünk, írd meg a címet is!

Válaszul küldünk Neked egy körülbelüli tól-ig árat, és ha az tetszik, akkor megbeszéljük a részleteket.

ÁRAJÁNLAT

Max. 3 kép, képenként nem lehet több, mint 3mb a méret

MÉG SOSEM FESTETTÉL BÚTORT?

Igazából bármilyen bútor átfesthető. Ha még sosem használtad a HH termékeket, akkor a vásárlás előtt érdemes elolvasnod a felhasználási útmutatót. Ebben lépésről lépésre ismertetjük, hogyan fess le egy bútort, miként használd a termékeket.

Az esetek többségében a HH Vintage krétafesték mindenféle alapozás nélkül, csupán alapos zsírtalanítás és portalanítás után felvihető a felületre. Mégis léteznek speciális felületek, amelyekre szintén kínálunk megoldást.

Nyilván a felületi sérüléseket a festék sem fogja elfedni, így azokat még a festés előtt javítani szükséges. Sérüléstől függően ennek többféle módja létezik (tapaszolás, csiszolás, furnér eltávolítása stb.).

Valamint előfordulhat, hogy a kiszemelt bútordarab penészes, szú van benne, esetleg bogártalanítása szorul…

Ha még sosem festettél bútort, akkor javasoljuk, hogy olyan bútorral kezdj, aminél a zsírtalanításon és a portörlésen kívül egyéb teendőd nincsen. Tehát, ha felületileg és szerkezetileg is rendben van a bútor, akkor jöhet a festés.

Ha továbbra is bizonytalan vagy, és szeretnéd először kipróbálni a termékeket, gyere el ingyenes bútorfestő workshopjainkra, amelyekről bővebb információt itt találsz.

Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik szín, minta, stílus állna jól a lefestendő bútornak, akkor inspirálódj az interneten, vagy honlapunkon a HH festék Magazinban a vásárlóink által küldött képekből.

Sikeres bútorfestést kívánunk!