Hírek

Együtt a gyerekekért!

Boldogok vagyunk! Egy fantasztikus együttműködést kezdtünk el márciusban Vojnovics-Kun Líviával, a Vintimage alapítójával.

A Vintimage egy bútorfelújító társadalmi vállalkozás, amelynek keretében bútorokat festenek, újítanak fel csapatépítő tréningeken, a felújított bútorokat jótékonysági liciten elárverezik, a bevételből pedig rászoruló gyerekeket támogatnak.

A HH Festék termékeivel korábban is támogatta Lia vállalkozását, a Vintimage tevékenységét, de mostantól a szorosabb együttműködés keretében ennek a jótékonysági tevékenységnek a HIVATALOS TÁMOGATÓJÁVÁ lépett elő!

Büszke vagyok rá, hogy a HH Festék is hozzájárulhat a rászoruló gyerekek támogatásához!

Másrészről, Lia profi bútorfestő, számos bútorfelújításon van túl és már több tucat sikeres kis- és nagylétszámú bútorfestő tanfolyamot tartott. Márciustól ő a HH Festék hivatalos bútorfestés oktatója és ő tartja a bútorfestő workshopokat a HH Shop-ban, amely Budapesten, a Batthyány tértől 3 perc sétára található a Mária tér 3-ban.

További fejleményekről, hírekről folyamatosan beszámolunk majd Nektek a facebook oldalunkon, illetve itt, a honlapunkon.

Lia mindenkit szeretettel vár a HH bútorfestő workshopokra a HH Festék Shop-ban.

Vélemény, hozzászólás?